Startside

lørdag den 31. marts 2012

Påske pynt..

Her er vores eneste påske pynt, men alt ting har jo en start :)
De er lavet af perler, som har været en tur i ovnen og wups, så har man lidt påske pynt, nemt og fint..
Jeg har været en tur i haven efter grene og jeg syntes det ser super påske fint ud..




Idag har vi været til et lokalt loppemarked og jeg fin da også lidt med hjem :) billederne kommer imorgen da de er under maling osv :)

God påske allesammen :)

MN

fredag den 30. marts 2012

Krea dag..

Krea dag er lige hvad dagen idag har været og jeg elsker disse dage.. Jeg ville ønske der var mange flere dage som denne :)
Celina og jeg tog ud til en af de skønne piger fra min mødregruppe, som faktisk er blevet en rigtig god veninde (og dem kan man aldrig få for mange af) ved 9 tiden i morges og vi er først lige kommet ind af døren nu her, sikke en fantastisk dag, vi har hygget os og vi har også fået lavet en del faktisk :) hvilket ikke altid er så nemt med to små vildbasser, men Karl og Celina har sovet og leget det meste af dagen, så det var jo perfekt..
Da begge vores mænd fik fri fra arbejde stod den på pizza og Dürum for mit vedkommende :)

Her kommer lidt billeder af et projekt, som dog ikke er færdigt i nu og i morgen kommer der billeder af de ting, som jeg har fået lavet idag :) 



God aften og god påske allesammen :)

MN


torsdag den 29. marts 2012

Nye Billeder og nye plugs..

Ja som overskriften lyder, har jeg idag fået printet en masse nye billeder ud og sat dem i rammer :)
Ihhh, de er så fine..
Jeg er helt tosset med dem og hvis der er andre, som også syntes at de er super fine, så kig forbi denne her blog Charmerende :) Hun har en rigtig skøn blog..!!
Jeg regner med at få hængt billederne op i morgen og så kommer der self et billede ind af dem :)


Jubii.. Igår kom posten med mine nye plugs og jeg elsker dem allerede :)
De er utrolig flotte og med en masse sommer farver, lige hvad jeg har brug for.. De har fået klar neglelak for at holde på stenene og idag kom de så i øerne.. Det var også tiltrængt med lidt nyt :)
(De er købt på Trendsales)



Fortsat god dag allesammen :)

MN

onsdag den 28. marts 2012

nyt på væggen..!



Så kom der lidt af min stil på væggen og jeg syntes faktisk at det er blevet rigtig fint.. (malet i hånden)
Blev enig med mig selv om at det skulle holdet sort/hvid da jeg jo engang gerne vil have en stol med masser af farve..

Lige fortiden nyder jeg bare det sidste af min barsel og prøver at forstå at næsten et år allerede er gået
:( Hvor blev tiden dog af.. Jeg får en klump i halsen og ønsker nogle gange at tiden kunne spoles tilbage..

Mig og lille C får gået mange lange ture, det får lidt tankerne væk fra de triste og trælse ting, som fylder i mit hovede fortiden.. Jeg er sikker på at alt nok skal gå, når først alt kommer på plads og med det smukke vejr vi har haft den sidste uge, kan humøret kun blive bedre :)

MN

tirsdag den 13. marts 2012

Mums Mums..

Celina og jeg har bagt lækre banan muffins/brød :) Lidt sødt skal der til engang imellem og de er faktisk slet ikke så usunde som de ser ud..!



God tirsdag allesammen :)



fredag den 9. marts 2012

En ikke helt almindelig papegøje..!

Her i denne by, hvor vi bor, har vi denne ikke helt almindelig papegøje..! Ja den er faktisk en ret underlig fætter syntes jeg, men det giver rigtig mange smil på læben :)
Vores nabo har denne søde papegøje, som er så utrolig tam.. Den flyver frit omkring her ude og alle kender den.. Den syntes åbentbart at den ville hjælpe lidt til hos os idag :)
Vi udnytter tiden fuldt ud disse dage, hvor farmand går hjemme inden han starter på nyt arbejde på mandag..
Idag var det haven der fik tur, imens lille pigen sov til middag..




God aften allesammen :)

tirsdag den 6. marts 2012

Blomster..

Idag kommer de ventede blomster billeder fra vores have :)
Solen skinner og det er så lækkert vejr. Mig og lille pigen er lige kommet hjem fra en lang gå tur og nu står hun ude og sover sin middagslur.. 





God dag allesammen :)

mandag den 5. marts 2012

Lidt nyt til hjemmet..

Uhhh, hvor jeg dog elsker blomster, i alle farver og skabninger..! Disse smukke kirsebær grene er så utrolig flotte, de er dog lidt kedelige lige nu fordi de ikke blomstre, men det kommer :)


Et billede af den lille hygge krog, som den ser ud lige nu.. Med tiden håber jeg på at få en rigtig flyder stol i en vild farve og lidt pynt på væggen :) Mon ikke det nok skal komme engang.. 



Disse to super fine vaser fandt jeg i søndags til et loppemarket til sølle 50kr :) Er rat så vild med ham Bjørn, syntes at han har lavet rigtig mange fine ting.. 


Og der kom lidt flere perler til :) Elsker perler og især disse..


Jubiiii, så kom de :) D-A-D billetter til mor og far her.. Nøj hvor jeg glæder mig til vi skal ud og ha fadøl og fest.. Det er også langt over 1,5 år siden jeg sidst har været ude og svinge træbenene, Haha..
Det er virkeligt tiltrængt, nu må det gerne snart blive Maj og TULIPANFEST..!



Det var lidt her fra :) Ha en dejlig aften allesammen.. 


lørdag den 3. marts 2012

En dejlig lørdag..

Det skrider frem ad inde på lille pigens værelse og jeg mangler kun en masse hygge og nips..
Jeg har en plan om at jeg skal have tapeseret skabs lågerne, skal dog først have fundet noget rigtig fint retro tapet.. Er der nogle af jer her inde som kender nogle gode sider? Jeg har købt en del på trendsales..

Idag har vi haft besøg af moster Maja, hvilket betyder at både mig og Patrick har kunne få lavet en del, da moster har underholdt og leget med lille C hele dagen.. Vi har været ude i haven og hold da op hvor ligger der bare mange blade i alle vores bede, men nøj hvor den stråler med alle de smukke blomster, som er over alt.. I morgen kommer der lidt blomster billeder der fra :)

Jeg fik også tid til at lege lidt med cernit og perler og her kommer lidt billeder fra vores lørdag..!


Et projekt, som skal længe over lille pigens seng inde på det nye værelse :) Jeg mangler dog en del i nu, men i skal nok få et par billeder af det færdige resultat..




Her står de 3 utrolig smukke fugle, som langt om længe er landet i vores hjem :).. Er de ikke bare fine, jeg er helt vild med dem og de står nu på hylden i vores stue.. De er købt ved Julie, som har en super fin blog :)


En lille fin perle pige, som nu hænger på Celinas værelse :)

God weekend allesammen..